Sloop

Bouwen is een vak. Slopen ook. Vakkundig slopen om bijvoorbeeld een renovatie mogelijk te maken. Of om nieuwe leidingen aan te kunnen leggen. Foekens heeft jarenlange ervaring in het schoon en precies slopen. 

We begeven ons op vijf terreinen:

  • Constructie Sloop 

  • Renovatiesloop 

  • Sloop van technische installaties 

  • Totaalsloop

  • Grondsanering

Breed pakket

Bij het sloop gaat het om het verwijderen van bijvoorbeeld binnenmuren. Bij de renovatiesloop om het weghalen van tegels, douchecellen en toiletgroepen ten behoeve van een verbouwing. De sloop van technische installaties behelst de verwijdering van onder andere luchtbehandelingskanalen, cv- installaties en leidingen. Foekens heeft sloopwerkzaamheden verricht in verschillende gebouwen, zoals vakantiebungalows, winkelcentra, huizen, ziekenhuizen, kantoorpanden en musea. Tevens heeft Foekens Sloopcombinatie b.v. een continuïteit aan mutatiewoningen voor zowel aannemers alsmede voor woningbouworganisaties. Met Foekens heeft u er geen omkijken naar.

Asbest

In oudere panden kan bij sloop altijd asbest worden gevonden. Bijvoorbeeld in technische installaties, plafonds en isolatiematerialen. Foekens heeft geruime ervaring in het herkennen van Asbest. Doordat we onze werknemers opleiden in het herkennen van Asbest voorkomen we dat we niet onnodige risico’s nemen bij het slopen. En beperken we de risico voor onze opdrachtgevers dat het probleem niet vergroot wordt.

Altijd bereikbaar en snel

Foekens is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. We werken met eigen materiaal. We kunnen onmiddellijk reageren, mocht u ons snel nodig hebben. Bij werken van enige omvang zorgen we voor een eigen kantoor, kantine, opslagruimte en communicatieapparatuur.