Over ons

Sloop

Foekens biedt een totaalpakket in het slopen in de bouwsector. U kunt ons inschakelen voor een volledig project maar ook voor afzonderlijke klussen. Onze kracht schuilt juist in onze betrokkenheid met de opdrachtgever . Wij zijn vanzelfsprekend volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring, gepaard met grote deskundigheid en creativiteit. Hierdoor zijn wij in staat snel en accuraat te werken. Niet zelden is de klus geklaard voor de afgesproken oplevertermijn. Wij kunnen voor u het hele traject verzorgen. Vanaf de sloopvergunning tot het opleveren van het project.

Schoonmaak

Wij maken voor u schoon in het ruimste zin. Brandschade, gevelreiniging, kantoorpanden, particuliere gebouwen, overheidsgebouwen, flats geen werkterrein is ons onbekend.

Organisatie

Door de korte interne contactlijnen zijn wij flexibel in ons organisatiebeleid, waardoor de wensen van opdrachtgevers snel worden gerealiseerd. Interne kennis van zaken is de basis voor een verantwoord prijsbeleid en werkwijze op de werkvloer. Daarbij staat onze aanwezige equipement borg voor een snelle aanvoer ter voorkoming van onnodig tijdverlies. Bij calamiteiten, waardoor afgeweken dient te worden van normale werkuren en/of dagen, worden benodigde vergunningen intern verzorgd.

Altijd bereikbaar en snel

Foekens is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. We werken met eigen materiaal, waardoor we onmiddellijk kunnen reageren, mocht u ons snel nodig hebben. Bij werken van enige omvang zorgen we voor een eigen kantoor, kantine, opslagruimte en communicatieapparatuur.